zaterdag 7 juni 2008

Cilekli yogurt pasta/ Aardbeienkwarktaart





Aardbeienkwarktaart


Ingrediënten:






Dr. Oetker Pakket voor Aardbeien Kwarktaart
50 g boter
250 ml slagroom
500 g magere kwark (aardbei)
400 ml water
Verse aarbeien


Bereidingswijze:Bereid de taartbodem volgens de aanwijzingen op het pak. De kruimelbodem maak je met de kruimelmix die je bij het pakket krijgt met gesmolten boter te mixen. Deze laat je 10 minuten in de koelkast.


Voor de taartmengsel gebruik je ook de poedermix die je krijgt, kloppen met water. Daarnaast de slagroom en kwark erin. Mixen, en verdelen over de bodem. Laat de taart ca. 3 uur in de koelkast opstijven.


Resultaat: Altijd superlekker en luchtig! Niet zo zwaar als andere taarten, ideaal voor zomer!


Afiyet olsun!







3 opmerkingen:

Anoniem zei

Iyiki 'acemi' kelimesini de yazmissin nick'in onune hahah :P Nee hoor, guzel olmus, bizede yaparsin artik oooooooooit :D

mutfakprensesi zei

Hahaha! Gordugunde ne guzelde suslemissin dedin ama! Acemiyim, yakinda usta olucagimm hihi :D

Anoniem zei

görünüsü güzel.. ama tadi?? :P

iyidir iyi, sevgi ile yapilmis belli :)